Mekanisk Konstruktør

Mekanisk Konstruktør

Til Design og Konstruktion af Mekaniske Emner i Stål

 

Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde i en særdeles positiv udvikling. Virksomheden er beliggende omkring Skibby.

Konstruktion, høj Kvalitet og Dokumentation

Med reference til direktionen bliver du en nøgleressource i mekanisk design og konstruktion på kundetilpassede løsninger – oftest i stål. Du skal blandt andet producere 2D og 3D tegninger med styklister til produktionen, ligesom du i dialog med såvel kunder som kolleger forsøger at optimere, modulopbygge, dokumentere og videreudvikle tids- og kosteffektive løsninger.

Hvis du har interesse for yderligere udvikling vil du kunne få en del kunde- og leverandørkontakt af teknisk karaktér. Du skal naturligvis sikre en struktureret og effektiv arbejdsproces på alle dine opgaver.

Din profil

Du har en relevant uddannelse som maskintekniker, produktionsteknolog, maskiningeniør eller andet relevant. Dertil kommer nogle års relevant erfaring fra tilsvarende stilling. Det er en fordel, hvis du besidder en stor viden om stål og mekaniske konstruktioner fra din erfaring.

  • Du drives af en interesse for design og konstruktion
  • Du er kreativ, opfindsom og struktureret
  • Du er kvalitetsbevidst og kan sikre, at fastlagt kvalitet overholdes
  • Du behersker 3D-CAD programmer – der anvendes Solid Works, og det kan være en fordel hvis du kender til Custom Tools og Solid Works Simulation, eller er hurtig til at få det indlært
  • Du behersker de gængse Microsoft Office Programmer
  • Du er selvstændig og ansvarsbevist teamplayer med gode samarbejdsevner på alle
    niveauer i organisationen
  • Du besidder en evne til at fungere praktisk med mange bolde i luften og bevarer overblik og sund fornuft også i travle perioder
  • Du er god til at formidle dig på skrift og i tale

Du vil blive en del af et team med kompetente og engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Der føres til dagligt en uformel omgangstone og rammerne er brede.

Interesseret?

IMC Business Consulting A/S håndterer rekrutteringsprocessen for virksomheden. Ønskes yderligere oplysninger, kontakt da venligst Thomas Okkels på tlf. 53 73 17 60. Kan du se dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV til imc@imc-consulting.dk.

Comments are closed