Outplacement

Som følge af tidernes ugunst, og et deraf forringet forhold imellem efterspørgsel og kapacitet, kan afskedigelser i større målestok blive en nødvendighed.

Hvad enten der drejer sig om afskedigelser af ledere, øvrige nøglepersoner eller grupper af timelønnede, vil det ofte være i virksomhedens interesse at hjælpe medarbejderne videre med deres respektive karriere.

Ikke alene kan et outplacement-program være medvirkende til, at dine medarbejdere får styrket deres muligheder for hurtigt at komme i job igen, men det smitter også positivt af på virksomhedens image og attraktivitet i forhold til potentielle og nuværende medarbejdere.

Hos IMC har vi mange års erfaring med hurtigt at få genplaceret afskedigede medarbejdere. Såvel timelønnede som funktionærer og ikke mindst vores virksomhedskunder har igennem årene haft stor glæde af vores ydelser.

Hvert enkelt forløb er tilpasset den pågældende situation og har som formål at afdække den enkelte medarbejders kompetencer og derigennem konkretisere vedkommendes jobmuligheder i forhold til jobmarkedets aktuelle tilbud.

Såvel gruppebaserede som individuelt tilpassede genplaceringsforløb er en mulighed, når du vælger IMC som partner på outplacement-området.

For yderligere oplysninger vedrørende ovenstående, venligst kontakt:
Thomas Okkels

Mobil: 53 73 17 60
Email: tho@imc-consulting.dk

Comments are closed