Organisations- og lederudvikling

De fleste virksomheder har i dag erkendt, at et væsentligt konkurrenceparameter i højere grad omfatter ledelses- og medarbejderkapacitet/kvalitet. Dette er for os ensbetydende med en kontinuerlig læreproces, hvor der sættes fokus på den enkeltes forandringsvilje og omstillingsevne.

Indenfor leder- og medarbejderudvikling tilbyder vi en række fleksible ydelser, som kan tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker fra holistiske udviklingsprogrammer til mere isolerede implementeringselementer i forhold til en overordnet udviklingsstrategi på personaleudviklingsområdet.

Lige præcis hvad jeg håbede på!

”Samarbejdet med IMC har givet både medarbejderne og mig, som leder, nye værktøjer at arbejde med, som vi har gavn af i vores arbejde. Mine forventninger til udviklingsforløbet blev helt klart opfyldt, det var lige præcis, hvad jeg håbede på!
På trods af lidt modstand fra medarbejderne i starten, fik IMC’s konsulenter hurtigt vendt stemningen ved at inddrage medarbejderne i processen med god dialog og forståelse. Både min kollega Tonni, jeg selv og medarbejderne er meget begejstrede for de individuelle samtaler, her ”blødte” vi alle lidt op, og det har givet en vis fortrolighed med konsulenterne.

Der er helt klart mere åbenhed og en god stemning på arbejdspladsen efter udviklingsforløbet, man kan mærke forskellen, og det giver et bedre arbejdsmiljø.”

Niels-Christian, Salgschef for Pepperl og Fuchs

Udfordrer min person og er løsningssøgende

”Samarbejdet med IMC har både været positivt og med konstruktive dialoger. IMC’s Konsulent der står for ledelses- og medarbejderudvikling er virkelig god til at aflæse mig, og ved, hvad jeg har brug for. Hun er meget løsningssøgende, og hun har givet mig nogle ”ledelseshåndtag”, som hun kalder det, jeg kan bruge i den daglige ledelse
Da jeg på et tidspunkt stod og var lidt utilfreds med min bestyrelse, fordi de ikke udfordrede mig nok, foreslog organisationskonsulenten mig, at jeg tog kontakt til en anden af IMC’s konsulenter, som havde erfaring indenfor området. Det resulterede i, at jeg efter dialog med konsulenten optog ham i bestyrelsen.

IMC’s rådgivning har givet en mere åben kommunikation blandt medarbejdere og ledelse, og jeg har lært, hvordan jeg bedst muligt leder mine ansatte. Bestyrelsen er blevet mere aktiv efter IMC’s konsulent er kommet med, og han er virkelig god til at udfordre min person.”

Jan Møller Hansen, M&E Engineering A/S

Comments are closed