Generationsskifte

Du har måske nået til et tidspunkt i dit liv, hvor du er begyndt at spekulere i generationsskifte, eller der er andre forhold som bevirker at du på sigt ønsker at træde ud af virksomheden.

Hvad enten du vælger at sælge virksomheden til en anden virksomhed, overdrage virksomheden til en slægtning eller lade en eksisterende/kommende partner køb sig ind, kan IMC hjælpe dig med følgende:
At vurdere alternative strategier for salg
Igennem salgsmodning at maksimere virksomhedens indtjeningsevne og indre værdi i relation til salg af virksomheden
At foretage en foreløbig værdiansættelse
At identificere potentielle købere
For at skabe det bedste afkast af din beslutning samt skabe de bedste rammer for en ny ejer/direktør af virksomheden, er det vigtigt at du i god tid indleder en generationsskifteproces.

Generationsskifter er typisk komplekse, i og med at der er mange forskellige aspekter og interesser, der skal tages højde for og varetages og det vil derfor være tilrådeligt at inddrage en partner, der kan rådgive dig strategisk i dette forløb.

IMC kan være den strategiske rådgiver der hjælper dig med at afdække alternative muligheder i forbindelse med et generationsskifte og som forløbet igennem sikrer at planerne og strategien bliver fulgt og målene opnås.

For yderligere oplysninger vedrørende ovenstående, venligst kontakt:
Thomas Okkels

Mobil: 53 73 17 60
Email: tho@imc-consulting.dk

Comments are closed