Personlig coaching

De fleste oplever tilbagevendende irritationsmomenter eller barrierer i hverdagen, som påvirker motivationen, arbejdsindsatsen og præstationerne: Det lykkes ikke helt med salget, visse opgaver bliver konstant udskudt til fordel for brandslukning på andre områder, man når sjældent, det man sætter sig for, og som leder møder man måske store udfordringer med at håndtere forholdet mellem det strategiske, taktiske og operationelle aspekt af lederrollen. Måske præsterer man bare ikke det, man gerne vil eller ved, man er i stand til.

Personlig coaching er en effektiv metode til at identificere og bearbejde årsagerne til denne slags irritationsmomenter og barrierer, hvad enten det er ydre barrierer i form af dårligt tilrettelagte systemer eller ligefrem mangelen på samme, eller det er indre barrierer såsom holdninger, fordomme eller manglende selvdisciplin.

Hos IMC består bearbejdningen i sammen med sin coach at udvikle konkrete værktøjer til en mere proaktiv og konstruktiv håndtering af irritationsmomenterne og barriererne. Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål og ønsker.

For yderligere oplysninger vedrørende ovenstående, venligst kontakt:
Thomas Okkels

Mobil: 53 73 17 60
Email: tho@imc-consulting.dk

Comments are closed