Strategirådgivning

Krisemanagement

IMC Business Consulting A/S har stor erfaring med krisemanagement og har ofte rådgivet klienter, der af den eller anden grund har haft behov for ekstern ekspertise.

Kompetente og professionelle sparringspartnere

”Mit samarbejde med IMC har fra dag 1 været positivt. Konsulenterne udfører arbejdet med positiv ånd og humor, men også med dyb professionalitet. Det gav mig en vis tryghed, at jeg selv var med til at tage beslutningerne, og resultatet blev nogle håndgribelige fremtidsplaner for virksomheden. Der blev sat fokus på min planlægning og spildtid, så nu anvender jeg min tid langt mere effektivt, og er blevet mere opmærksom på de økonomiske resultater. En lille sidegevinst har været, at vi ved hvert møde har haft til opgave, at tage kontakt til nye kunder, der findes ud fra baggrunden i arbejdet og opgaverne, og det har skabt nye relationer for virksomheden.

Vi glæder os hver gang vi skal have møde med IMC’s konsulenter, de lever sig ind i vores problemer og resultater – jeg ser dem som kompetente og professionelle sparringspartnere.”

Erik Otto, Ernst Otto VVS A/S

Comments are closed