Maskinkonstruktør

Maskinkonstruktør

 

Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu muligheden for at blive en del af en virksomhed i rivende vækst.

Vor klient afsætter sine anerkendte løsninger internationalt til en voksende kundekreds indenfor minedrift, mineraler og metaller, kraftværksindustrien samt big science markedet. Virksomheden ledes af en ny, dynamisk og motiverende ejerkreds, som er i gang med at vækste virksomhedens anerkendte JAWO løsninger indenfor nævnte kundeområder. Virksomheden er beliggende i Kvistgaard, nord for København, og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. 80-85% af omsætningen er eksport. Blandt virksomhedens værdier træder kundefokus, flad ledelsesstil samt motivation for dygtige medarbejdere særligt tydeligt frem.

Design og konstruktion, høj kvalitet og dokumentation

Med reference til den ene af selskabets to ejere, bliver du en del af en kompetent gruppe bestående af 10 medarbejdere indenfor Mekanisk og Elektrisk konstruktion og udvikling. Du vil få mulighed for at arbejde med forskelligartede arbejdsopgaver, der spænder fra løbende kundetilpasninger, produktforbedring og nyudvikling. Alt vil foregå i tæt samarbejde med produktions-, salgs- og servicestaben.
Du vil i stillingen særligt beskæftige dig med mekanisk konstruktion af de nuværende og kommende generationer af løsninger indenfor JAWO brandet. Det forventes yderligere, at du kan bidrage med applikationsindsigt samt at du kan medvirke til at forbedre og videreudvikle samspillet mellem de mekaniske og styringsmæssige dele af procesudstyret.

Din profil

Du besidder godt 5-10 års erfaring fra mekanisk design og konstruktion i 2D og 3D. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være maskiningeniør, diplomingeniør eller anden relevant baggrund.. Desuden lægges der vægt på:

  • Du behersker 2D og 3D CAD, Inventor, Solidworks eller tilsvarende, samt øvrige relevante IT-færdigheder
  • Du må gerne have erfaring fra et blandet mekanisk og elektrisk design- og konstruktionsteam
  • Du er kreativ, opfindsom og effektiv
  • Du er kvalitetsbevidst, god til dokumentation og kan sikre at fastlagt kvalitet overholdes
  • Du er selvstændig og ansvarsbevist, men også en udadvendt teamplayer med gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen
  • Du besidder en evne til at fungere praktisk med mange bolde i luften og bevarer overblik og sund fornuft også i travle perioder
  • Du er som person loyal, ærlig og samvittighedsfuld
  • Du er god til at formidle dig på skrift og i tale på både på dansk og engelsk

Du vil blive en del af et team med kompetente og engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Der føres til dagligt en uformel omgangstone og rammerne er brede.

Du tilbydes

En stilling hvor du kan videreudvikle dig i et vækstorienteret, internationalt miljø. Du vil kunne forme dine kompetencer indenfor engineering, såvel fagligt, teknisk og personligt. Du får fleksible arbejdsforhold, gage efter kvalifikationer samt et godt samarbejdsmiljø i en flad og kompetent organisation. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

IMC Business Consulting A/S håndterer rekrutteringsprocessen for klienten. Ønskes yderligere oplysninger kontakt da venligst Thomas Okkels på tlf. 53 73 17 60. Kan du se dig selv i ovenstående, så send dit CV til job@imc-consulting.dk. Bemærk at du får svar til den mail, du sender fra.

Comments are closed