Industri-elektriker med mekanisk forståelse

Servicetekniker med rejselyst

INDUSTRI-ELEKTRIKER MED MEKANISK FORSTÅELSE

til service og vedligehold af tekniske maskiner i levnedsmiddelbranchen

 

Vor klient er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1976 og beskæftiger i dag 115 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret i fremstillingen af saltlage sprøjter til saltning og marinering af forskellige typer kød-, fiske-, og fjerkræsprodukter, og er en anerkendt spiller på markedet. Der produceres årligt mellem 200-250 maskiner, hvoraf størstedelen eksporteres til resten af verden. 

For at styrke serviceafdelingen yderligere søger vor klient en dygtig servicetekniker til el, der kan arbejde målrettet og effektivt med reparationer, serviceopgaver, kunde-demoer, installationer og løbende kunde-og forhandlersupport.

Et stort ansvar

Med reference til Servicechefen bliver du en del af et internationalt arbejdende, kompetent og engageret serviceteam. Du indtræder i en rolle hvor det forventes, at du tilgår opgaverne hos forhandlere og kunder med stor indlevelsesevne og engagement. Du er specialisten og problemløseren og fungerer samtidigt som virksomhedens ansigt udadtil.

Du skal være indstillet på meget rejseaktivitet fordelt på alle kontinenter og du vil få hele verden som din arbejdsplads. Du skal forvente mellem 100-150 rejsedage om året heraf en del weekend arbejde. Imellem opgaverne har du både mulighed for at være hjemme eller møde på kontoret, ordne papirarbejdet, deltage i det sociale miljø, samt medvirke i udvikling, kundedemonstrationer og kursusaktiviteter.

Dine arbejdsindsatser honoreres naturligvis på et særdeles attraktivt niveau.

Din person bevirker, at du formår at opretholde et stort og selvstændigt ansvar for servicering, opstarter og testkørsler hos kunderne verden over, samt at yde support til kunder og forhandlere. I forbindelse med opgaverne, forstår du at opbygge og vedligeholde relationerne til kunderne.

Viden og erfaring

Du arbejder selvstændigt, effektivt og har både hænderne sat rigtigt på og et godt hoved. Du er grundig, pligtopfyldende og løsningsorienteret således at den nødvendige dokumentation og kvalitetsstandart altid er opfyldt. Da udstyret ofte er nyeste teknologi, har du en solid elektrisk, mekanisk, og produktteknisk forståelse.

Du er meget fleksibel og trives med en faglig udfordrende og afvekslende hverdag, hvor akutte opgaver kan ændre dine planer med kort varsel, og du har en positiv holdning til udfordringerne.
Du går til opgaverne med stor virkelyst også når det er hårdt og besværligt, og du stopper ikke før opgaven er løst.

Et højt fagligt niveau

Du har en teknisk uddannelse som fx elektriker eller lignende, og har gerne supplerende tekniske erfaringer. Du har relevant erhvervserfaring fra vedligehold af tekniske produkter. Det er en fordel hvis du har erfaring fra fødevareindustrien, f.eks. fra slagterier, men ikke et krav. Du skal beherske Engelsk i skrift og tale, da det er arbejdssproget overfor kunder og forhandlere.

Interesseret?

Har du spørgsmål, der ikke kan besvares ud fra annoncen, kan du for yderligere info kontakte Senior Searchkonsulent Thomas Okkels på 53 73 17 60. Vi håndterer ansøgningerne løbende. Send venligst din ansøgning og CV til IMC Business Consulting A/S mrk. ”Servicetekniker – INT” på job@imc-consulting.dk. Bemærk du får retursvar.

Comments are closed