Regnskabschef

Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 milliarder kroner. Virksomheden er børsnoteret i udlandet. Virksomheden har ansvaret for salg og support til hele Norden.

Regnskabschef

 

Virksomheden søger en kompetent og fagligt stærk regnskabschef. Du får base på hovedkontoret i den vestlige del af Storkøbenhavn og får ansvaret for bogholderi, perioderegnskaber, løn og sælgerprovision, momsregnskab, afstemninger, betalinger m.v., samt klargøring af regnskaber til revision for såvel det danske som svenske selskab.

Du kommer til at være en central person med reference til virksomhedens administrerende direktør i de 2 selskaber. Dit ansvar omfatter desuden en medarbejder indenfor funktionsområdet. Virksomheden er særdeles solid og er inde i en spændende og positiv udvikling. Desuden vil du indgå i koncernens gruppe omkring økonomisystemet som er et eget tilpasset system.

Du vil være tovholder på en lang række administrative opgaver og projekter løbende, herunder kan nævnes eksempler som personaleadministration, forsikringer, GPDR, ISO, ansættelsesaftaler, personalehåndbog og meget andet, der kan tænkes at blive aktuelt.

Din profil

Du trives med at arbejde selvstændigt og have ansvaret for planlægningen af din egen arbejdsdag. Du er i stand til månedsvist, kvartalsvist og årligt at overholde deadlines overfor ledelse, koncern, myndigheder osv. vedrørende afslutninger og rapportering såvel nationalt som på koncernniveau.

Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer, er superbruger i Excel og håndterer naturligt en kollegial supportopgave omkring kollegaernes brug af Office-pakken, Outlook o.l.

Du er hurtig, driftssikker og interesseret i at udvikle dig fagligt og personligt løbende via dit ansvar på en bred vifte af opgaver.

Du er flydende i dansk tale og skrift og med baggrund i høje analytiske tal-evner istand til at kommunikere skriftligt og mundtligt med alle interessenter. Det er ønskeligt, at du behersker engelsk et fornuftigt niveau, da der kommunikeres på Engelsk på koncernniveau.

Vor klient tilbyder

Du vil få en stilling i en succesfuld virksomhed med knap 20 medarbejdere i DK og Sverige, som på det skandinaviske marked er vokset markant de seneste år. Du får mulighed for at spille en væsentlig rolle i den fortsatte vækst. Du bliver en del af et uformelt og imødekommende arbejdsmiljø, hvor man er dedikerede omkring opgaverne og samtidigt har positive sociale relationer.

Derudover tilbydes du en attraktiv lønpakke bestående af en fast løn og pension.

Interesseret?

Kan du se dig selv i ovenstående, så mail din ansøgning og CV til job@imc-consulting.dk. Bemærk, at du får svar tilbage på din afsendermail. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til IMC på tlf.: 53 73 17 60

Comments are closed