Medarbejdende Værkfører

Vores klient er en særdeles succésfuld, mindre produktionsvirsomhed, der primært arbejder indenfor flammeskæring og plasmaskæring. Virksomheden har eksisteret i mange år og har en solid økonomi, en god kundekreds og loyale partnere. Virksomheden har derfor erfaring med rigtig mange forskelligartede opgaver, og der leveres i dag præcise stålemner til en lang række tunge industrier. Virksomheden leverer præcise udskæringer i kraftige stålemner med tykkelser på helt op til 300 mm, og er leveringsdygtig i unikke dele, som bliver udskåret ved hjælp af flamme- eller plasmaskæring efter kundernes ønsker og mål. Der laves blandt andet ståldele til værktøjsmaskiner, kraner, vindmøller, maskinfabrikker og mange andre sektorer.

Ansvarlig Nøglemedarbejder

Medarbejdende Værkfører

Plasmaskæring og Flammeskæring

 

Du vil fungere som medarbejdende nøgleperson og chefens højre hånd i et meget lille team, og vil gennemgå en praktisk oplæring, hvor du gradvist overtager stigende niveauer af ansvar. Du skal dog selv fungere som effektiv og produktiv nøglemedarbejder i processen.

Du har formentlig en uddannelse som smed, maskintekniker, maskinarbejder, automekaniker, industritekniker, teknonom eller lignende. Du må gerne besidde kran C eller D og truck certifikat, men det er ikke et krav. Du vil få det som uddannelse i forbindelse med stillingen.

Du har desuden flair for at arbejde med PC-baserede opgaver og må gerne have kendskab til CNC betjening. Du er i stand til at deltage i opgaveplanerne og skæringstilrettelæggelsen og formår læse tegninger.

Som person er du flittig og fleksibel, og du vil gerne udvikle dig fagligt og personligt. Du besidder gode kommunikationsevner, har en god teknisk ballast og et teknisk mind-set, hvor parametre som kvalitet, hastighed og effektivitet ligger højt.

Rette vedkommende vil være i stand til at deltage i de fleste opgaver med succés efter en lang og grundig oplæring i de forskellige elementer. Og du har ambitioner om at nå langt med en flittig arbejdsindsats.

Såfremt du er interesseret i herværende stilling, så fremsend venligst dit CV og din ansøgning på imc@imc-consulting.dk. Har du konkrete spørgsmål er du velkommen til at kontakte Senior Searchkonsulent Thomas Okkels på 53 73 17 60.

Comments are closed