Delphi udvikler

Delphi udvikler

til udvikling af næste generation af softwareløsninger

 

Vil du være med til at styrke virksomhedens position på markedet – så de kan fortsætte med at levere lækre og anderledes løsninger til deres kunder?

Virksomheden har rygende travlt og for at følge markedets udvikling og den stigende efterspørgsel hos kunderne, ønsker de at styrke deres team med endnu en dygtig og erfaren Delphi udvikler. Virksomheden har eksisteret siden 2001 og bestræber sig på at levere kvalitetsbevidste og skræddersyede brancheløsninger for at lette administrationen hos deres kunder.

Nyudvikling, sparring og lækre løsninger

Du bliver del af en udviklingsafdeling, hvor høj faglighed opnås gennem sparring og dynamisk interaktion med kollegaerne. Du kommer med en solid viden fra tidligere og deler gerne ud af din viden.

Vor klient står overfor at skulle forny hele deres system, hvorfor du med reference til direktøren primært får rollen som projektleder med ansvar for migrering af systemet fra Windows platform og til en ny mere optimal løsning. Du bliver ligeledes strategisk sparringspartner og bidrager til, at de rette løsninger bliver valgt fremadrettet.

I samarbejde med dygtige kollegaer bliver du primus motor på softwareudvikling i Delphi. Du evner at læse og oversætte kravspecifikationer til brugbart kodesprog, og igennem sparring samt brug af dine erfaringer udvikler du løsninger på højt niveau.

Foruden nyudvikling vil du også skulle samarbejde med kollegaerne for at præge egne og deres arbejdsopgaver.

Solid erfaring og den rette personlighed

Vi ser gerne, at du har en relevant it-teknisk uddannelse og nogle års erfaring med softwareudvikling i Delphi samt et godt overblik over Object Pascal og Delphi, herunder eventuelt også FireMonkey funktionalitet og begrænsninger. Det vil desuden være en stor fordel, hvis du har erfaring med SQL server og databaseudvikling.

Du har gerne erfaring med selvstændig varetagelse af komplekse og længerevarende projekter og kan bruge din erfaring til at styre virksomhedens rejse mod nye løsninger.

Du har gode kommunikative evner på både dansk og engelsk, sådan at du ubesværet kan kommunikere både skriftligt og mundtligt med kollegaer og andre relevante samarbejdskunder.

Du evner at tænke i større sammenhænge, er analytisk og har teknisk overblik. Du er ligeledes en tålmodig sjæl, der arbejder struktureret, er selvigangsættende og målrettet. Du formår at skabe dine egne rammer og har forståelse for, hvornår du trækker ressourcer eller support ind i processen.

Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, tager ansvar for dine arbejdsopgaver og har respekt for deadlines.

Virksomheden tilbyder

En arbejdsplads i lækre omgivelser omgivet af fagligt stærke kollegaer med forskellige kompetencer og baggrunde og derigennem varierede og anderledes løsninger og udviklingsmuligheder.

Man har en stor indflydelse på sin hverdag, hvor fleksibilitet går begge veje. Herudover er der skønne kollegaer og en flad struktur med mulighed for både faglig og personlig sparring.

Interesseret?

IMC Business Consulting A/S håndterer rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV tiljob@imc-consulting.dk. Bemærk, at du får svar til den mail, du sender fra. Vi håndterer ansøgningerne løbende. Ønskes yderligere oplysninger – kontakt +45 53 73 17 60

Comments are closed