Projektleder – Håndværksservice Erhverv

Projektleder
Håndværksservice Erhverv

Udarbejdelse af Tilbud, Projekt- og Opgavestyring,
Mandskabshåndtering samt Besigtigelse

 

En kundeorienteret projektleder med ansvar for den daglige kontakt nye og gamle kunder, regnearbejde og tilbud, besigtigelsesopgaver, mandskabsallokering og meget andet

I stillingen som Projektleder skal du varetage den daglige operative kundekontakt, håndtering af besigtigelse, mandskab og tid, prisforhandling, opmåling, vurdering af samt koordinering af opgaver med virksomhedens samarbejdspartnere.

Du kommer til at være virksomhedens ansigt udadtil og stå for kontakten til kunder i forbindelse med opstart og godkendelse af projektet, forhandlinger samt kundemøder.

Af administrative opgaver vil stillingen indeholde tilbudsgivning, bestilling af opgaver hos samarbejdspartnere, fakturering, timerapporter, mm. En stor del af din tid vil være ude hos kunder og medarbejdere, så der er vigtigt, at du trives med faglige, tekniske og kundeopgaver.

Om dig

Du har en håndværksmæssig baggrund og gerne 4-5 års erfaring fra lignende stillinger som konduktør, bygningskonstruktør, regnestærk formand eller lignende.

Opgaveerfaringen må gerne inkludere håndværksservice, renovering og mindre byggeopgaver indenfor Erhverv, Boligselskaber og Kommuner. Som person er du hjemmevant med koordinering af opgaver i en travl og udfordrende hverdag.

Som person er du struktureret og systematisk i din arbejdsform og kan bevare overblikket i en hverdag med mange opgaver. Det er væsentligt, at du er service- og kundeorienteret, er god til at bygge relationer samt kan kommunikere tydeligt.

Du skriver og taler flydende dansk, har en solid talforståelse og er rutineret bruger af IT, så du kan arbejde ubesværet i Microsoft Office og kan sætte dig ind i forskellige IT-systemer. Du besidder gode regneevner og analytisk kapacitet og en god erfaring med tilbudsberegninger

En stilling med mange muligheder

Som en naturlig del af dit arbejde sikrer du en løbende udvikling af eget og virksomhedens netværk på mulige kunder indenfor alle erhvervssegmenter.

Du tilbydes en hverdag med ansvar, hvis du griber det og står på mål for det. Der er tale om en udfordrende og alsidig stilling, hvor der er plads til dit personlig og faglige præg.

For yderligere oplysninger bedes du venligst kontakte IMC på +45 53 73 17 60. Send din ansøgning med CV til imc@imc-consulting.dk. Der afholdes løbende samtaler over de kommende uger.

Comments are closed